fbpx
Skip to main content

2021 Lokale Stemmer

I 2021 fejrer Frivillig Fredag 10 års jubilæum, og vi glæder os til at fejre frivilligheden sammen med jer!

Foreningslivet er for mange deres første møde med foreningsdemokrati, og skaber et fællesskab med en fælles stemme. I de frivillige fællesskaber, kan vi give stemme til de personer og emner, som måske ikke fylder så meget i den offentlige debat, og som normalt ikke råber højest – før de står sammen i fællesskabet.

I november 2021 er der kommunalvalg, og til Frivillig Fredag sætter vi fokus på lokaldemokrati, deltagelse og fællesskabets muligheder, igennem årets tema: Lokale Stemmer.

Med de lokale frivillige stemmer kan vi præsentere, spørge, debattere, inspirere, spøge og ikke mindst invitere. De lokale frivillige er vigtige stemmer, som er engageret og ser fremad. De lokale stemmer gør en forskel for andre – lokalt og nationalt.

Frivilligheden skal genstartes efter 2020, og hvordan gøres det bedre, end et brag af en festdag, fuld af sjove og spændende aktiviteter? Vi glæder os derfor til gensyn med velkendte koncepter som Politikker i praktik, debatter, foreningsmarkeder mm., men også til at opleve nye og kreative måder at fejre Frivillig Fredag lokalt og nationalt.

Vi håber, at I sammen med os vil være med til at vise de lokale stemmer – jeres stemmer! -, og derved invitere andre ind i fællesskaberne og til at bruge deres stemmer lokalt. Sammen skal vi hædre, hylde og fejre frivilligheden på Frivillig Fredag den 24. september 2021!