fbpx

Bliv inspireret til jeres fejring

Planlægningen af Frivillig Fredag 2021 er godt i gang lokalt, og der udtænkes aktiviteter og lægges planer. Årligt tilbagevendende arrangementer tænkes ind i årets tema, og nye sjove og festlige indslag udtænkes for at hylde den store frivillige indsats.

I Næstved Kommune fejres Frivillig Fredag med en Fællesskabsstafet, der strækker sig over 5 dage, og i Odense Kommune holder man igen i år en stor FrivilligGalla, hvor årets ildsjælepriser uddeles. I Frederikshavn Kommune fejrer man frivilligheden i en hel uge, når der inviteres til Frivilligheds- og Foreningsfestival.

Med årets tema Lokale Stemmer er det oplagt at bruge kommunalvalget i november som inspiration, og tænk gerne i undertemaer som lokaldemokrati og de mange deltagelsesmuligheder som findes, når I planlægger årets aktiviteter.
Politiker i praktik og debatmøder er oplagte aktiviteter, men efter en hård tid, der har tæret på de frivillige kræfter, er der måske også et stort behov for at hylde de lokale frivillige med fester, priser og underholdning. 

I 2020 havde flere foreninger god succes med at flytte festlighederne online, så kombiner gerne det bedste fra de to verdener. I kan måske lave en kampagne/portrætserie af foreninger/frivillige i september, der så leder hen til et stort fælles arrangement den 24. september?

Er der gang i planlægningen hos jer? I kan som altid finde inspiration på vores hjemmeside, og følge med på vores facebook, hvor vi også deler inspiration fra andre lokale arrangører.