fbpx
Skip to main content

Inspiration til aktiviteter

Har I styr på planerne til årets fejring af frivilligheden til Frivillig Fredag, kan I oprette jeres arrangement. Ellers kan I blive inspireret lige her.

I kan fx afholde arrangementer, der skaber synlighed og viser den mangfoldige frivillige verden I har lokalt.

Mange arrangører bruger Frivillig Fredag som en lejlighed til at give de frivillige et skulderklap og takke for deres frivillige indsats med et hyldest-event.

Værterne for Frivillig Fredag-arrangementerne rundt om i landet er en skøn blanding af foreninger, frivilligcentre, biblioteker, plejecentre, museer og kulturinstitutioner og lokale virksomheder. Nogle steder er der kommunen, der inviterer de frivillige til en fælles fest, mens der andre steder er flere forskellige arrangementer lokalt.

Uanset hvem der arrangerer fejringen og hvilken type arrangement I vil holde, kan I finde inspiration i menuen til højre.

Følg også med på vores sociale medier, hvor vi deler gode ideer fra andre lokale arrangører, til inspiration til jeres egen Frivillig Fredag!

Har du en god ide til et Frivillig Fredag-arrangement i din kommune, men mangler hjælp til at komme videre? Hiv fat i dit lokale frivilligcenter eller en frivilligkonsulent i kommunen.